Grand

burl_walhnut
Mahogany
pyramid_Mahogany
wahlnut_satin
white
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
burl_walhnut
Mahogany
pyramid_Mahogany
wahlnut_satin
white
previous arrow
next arrow

Academy A-190

Неверојатно богатство на нијанси.

Oлицетворение на издржливостa, широк динамички опсег и благороден звук.Доживејте ја магијата на претходно недостижните озвучени илузии на C. Bechstein, со полуконцертното пијано Academy A-190 

black
maccasar_chrome
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
black
maccasar_chrome
previous arrow
next arrow

Concert B-212

Рачно изработено во Германија!

Концертното пијано C. Bechstein B-212 нуди неограничено пијанистичко задоволство и е идеален секојдневен придружник на професионалните изведувачи, во потрага по најдоброто.