ПИјанина

CBC_Concert_C6_black_520x550_web
csm_CB_Concert_8_maha_pol_1040x_eb669f6bba
CB_Concert-8_Kirschbaum-sat
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
CBC_Concert_C6_black_520x550_web
csm_CB_Concert_8_maha_pol_1040x_eb669f6bba
CB_Concert-8_Kirschbaum-sat
previous arrow
next arrow

Concert C 8

Концертно пијано во облик на пијанино.

Звучниот идеал на C. Bechstein го наоѓа своето пијано-совршенство: прекрасно мелодично, топло, чисто и со речиси неисцрпно богатство на аликвоти.

CBC_Concert_C6_black_520x550_web
Concert 6 white
previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
CBC_Concert_C6_black_520x550_web
Concert 6 white
previous arrow
next arrow

Concert C 6

Перфекција во уметноста на пијано-градителството

Благородна, неисцрплива и симпатична тонска идила, заедно со извонреден механизам кој овозможува најголема можна широколикост од нијанси