GrAND

Vision V 158
Vision V 158
previous arrow
next arrow

Vision V 158

Квалитетот е клучот, особено ако сте во потрага по прифатлива понуда.Полуконцертно пијано кое ќе ги исполни сите ваши очекувања со својот волумен во звукот, прецизна механика и типичен, Европски тон компатибилен со секаков репертоар.Неговите чеканчиња од АА-класа се произведени во Германија, внимателно одбрани и рачно интонирани. Неодолив уште на прв поглед, благодарејќи му на одличниот финиш во изработката, системот за продолжување на тонот кај горниот регистар и резонантната кутија која може да ги издржи скоро сите климатски услови.

CBC_Concert_C6_black_520x550_web
CBC_Concert_C6_black_520x550_web
previous arrow
next arrow

P-206

P 206 – олицетворение на радоста на свирењето.

Мало концертно пијано со силен карактер кое ги исполнува највисоките професионални критериуми , создадено со користење на внимателно одбрани материјали.Неговите резерви на сила и моќ Ви даваат слобода за импровизација и Ви овозможуваат да се подготвувате за настапи во концернтите сали.Многу повеќе од музички инструмент – Вашиот совршен партнер!