HoFFMANN 

Vision V 120
Vision V 120
previous arrow
next arrow

Vision V 120

Пијаниното W.Hoffmann Vision V 120 ќе Ви го освои срцето.

Оваа извонредна успешна приказна е лесно да се објасни: W.Hoffmann е број еден на пазарот за почетници и успешни аматери кои се во потрага по пијано со прекрасен звук. Изберете ја серијата Vision и добијте елегантно пијано наместо инструмент од масовно производство!

Vision V2
Vision V2
previous arrow
next arrow

Vision V2

Европска звучна култура во безвременски, компактен дизајн

Дали сметате дека свирењето пијано е повеќе од само вежбање?Доаѓа од еден од историски најважните европски музички центри, универзитетскиот град Hradec Kralove. Ги нуди сите динамични можности кои Ви се потребни за да ги реализирате вашите креативни музички идеи.