GRAND

Slide1
Slide1
previous arrow
next arrow

Zimmerman Studio S-150

Парче накит однадвор, сноп звучна енергија одвнатре

Фактот што ги воодушевува дури и експертите со неговиот звук поради неговата релативно мала големина, е одличен генијален потег на нашиот иновативен инженеринг Zimmermann.

Slide1
Slide1
previous arrow
next arrow

Zimmerman Studio S-185

Вистинскиот музички партнер за секој кој бара волумен во звукот во салонското пијано и кој се потпира на квалитетот според европските стандарди. Вкоренет во европската традиција и поставува нови стандарди во овој сегмент на пазарот.