ПИјанина

Zimmermann S2
Zimmermann S2
previous arrow
next arrow

Zimmerman Studio S2

Вашиот совршен вовед во прекрасниот свет на пијаното

Акустично пијано кое ги исполнува строгите стандарди за квалитет на C. Bechstein и исто така поседува одличен  звук по навистина добра цена.

Zimmermann S8
Zimmermann S8
previous arrow
next arrow

Zimmerman Studio S8

Studio С8 е фортисимо меѓу инструментите на Zimmermann

Неговото прекрасно тело произведува исполнета просторност, топол и силен звук, како и бас што буквално можете да го почувствувате. Единствено цената останува пријатно воздржана.